Nova akademska godina!

Arhiva objava

Nova akademska godina!

Počela je nova akademska godina!

Ponajprije, drago nam je zbog svih onih studenata koji su ove godine počeli sa studijem teologije i želimo im jako srdačnu dobrodošlicu! Nadamo se da ćete otkriti da ste donijeli pravu odluku i da će ovdje stečena iskustva i znanja predstavljati važnu životnu etapu. 

Jednako tako, dobrodošlicu želimo i svim studentima koji ove godine nastavljaju ili planiraju i dovršiti svoj studij. Vjerujemo i nadamo se da će ova godina biti korisna i upečatljiva nadogradnja svega onoga što ste naučili i doživjeli u proteklim godinama.

Raduje nas i povratak svih naših nastavnika i suradnika, ali i dolazak nekih novih kolega. Želja nam je da zajedničkim radom stvaramo pozitivno i poticajno okruženje za studij i akademsko djelovanje u kojem će se jednako ugodno osjećati i studenti, i nastavnici. 

I na kraju, u vremenu koje dolazi očekujemo i sljedeće korake u razvoju našeg novog Sveučilišnog centra za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik. Vesele nas sve mogućnosti koje će se u budućnosti otvoriti i suradnje koje ćemo realizirati. Zbog svega toga, uspješna vam/nam akademska godina 2017./2018.! 

Uprava Centra

Akademski kalendar čitave godine možete pronaći ovdje.

Arhiva objava