Alumni

Branko Sekulić

Branko Sekulić

Teolog

Bez imalo podilaženja mogu reći da je ovaj fakultet odigrao možda i presudnu ulogu u mojem obrazovanju. Ako pak želite da vaše osobno zalaganje naiđe na plodno tlo razumijevanja, malo gdje se u formalnom obrazovanju možete tako brzo razvijati kao na samom Vlačiću.”


Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida

Svećenica Evangeličke crkve u Kutini

Jako sam sretna i zahvalna da sam imala mogućnost studirati teologiju baš na Vlačiću. Program je bio kvalitetan, aktualan i intresantan, a profesori su bili visoko motivirani i educirani. Cijela atmosfera među kolegama, a i između studenata i profesora bila je jako ohrabrujuća.


Lana Bobić.

Lana Bobić

Teologinja i aktivistica

Na Vlačiću sam naučila istražiti i razumjeti okolnosti nastanka svakog teksta, fenomena, situacije, odnosa. Radi se zapravo o kritičkom pristupu koji onemogućava vađenje iz konteksta samo onih dijelova koji se uklapaju u naše narative. Mislim da bez takvog temelja teško možemo razumjeti svijet oko sebe.”


Laura Soče

Laura Soče

Studentica diplomskog studija

Studij protestantske teologije donio mi je bogato iskustvo prožeto širokim opsegom znanja koje će mi pomoći u daljnjem bavljenju teologijom. No, možda najvažnije, na studiju sam sklopila brojna nova prijateljstva koja bi mogla potrajati čitav život.”


Dejan Lecić

Dejan Lecić

Franjevac kapucin

Studirati protestantsku teologiju za mene osobno bilo je jedno prekrasno iskustvo. Odlični predavači, krasne kolege i, možda najvažnije od svega, atmosfera jedne skladne obitelji. Osim na intelektualnoj razini, studiranje na ovom fakultetu ojačalo je moju vjeru i produbilo moj poziv.”


Sandro Belić

Sandro Belić

Osnivač i vlasnik tvrtke za osobna i poslovna savjetovanja

Program koji sam prošao kroz petogodišnji studij zaista je bio obuhvatan, jasno znanstveno usmjeren i iznimno intelektualno stimulativan. Polažući kolokvije, ispite, pa tako i akademske godine, formirao se moj stav kako konstruktivno i kritički promišljati te prepoznavati vlastiti izbor i odgovornost za djela koja činim, a to je put prema punini života.