Telefon: 01 48 28 915 i 48 28 917 mvi@tfmvi.hr
Ispitni rokovi u ak. god. 2018./2019.
Privremeni rezultati izbora za studentski zbor Sveučilišnog centra za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik

 

 

 

 

Izborno povjerenstvo Sveučilišnog centra za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik za provođenje studentskih izbora utvrdilo je privremene ukupne rezultate izbora za Studentski zbor Sveučilišnog centra za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik

U nastavku je dostupan popis kandidata poredanih po broju ostvarenih glasova

Napomena:
Protiv privremenih rezultata izbora može se podnijeti pisani obrazloženi prigovor u roku od 8 radnih dana od dana objavljivanja privremenih Sveučilišnog centra za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik za provođenje studentskih izbora.
Prigovori se podnose u referadi Sveučilišnog centra  za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik, Ivana Lučića 1a, Zagreb.

Privremeni rezultati izbora za studentski zbor

 

 

Popis kandidatura za studentske izbore na Sveučilišnom centru za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik

 

 

Na sjednici održanoj 28. svibnja 2018. Izborno povjerenstvo utvrdilo je popis važećih kandidatura za studentske izbore koji glasi:

  1. Davorka Horvat – 1. godina (preddiplomski studij)
  2. Rut Kovačević Alitović – 2. godina (preddiplomski studij)
  3. Ivana Nemec – 3. godina (preddiplomski studij)
  4. Ena Nikitović – 2. godina (preddiplomski studij)

Izbori će se održati 5. i 6. lipnja 2018., a svi redovni i izvanredni studenti s oba studija mogu birati zaokruživanjem najmanje jedne, a najviše tri kandidatkinje. Tri kandidatkinje s najviše osvojenih glasova postat će članice Studentskog zbora Sveučilišnog centra za protestantsku teologiju Matija Vlačić Ilirik i predstavnice Centra u Studentskom zboru Sveučilišta u Zagrebu.

 

Naša lokacija

Od 1.9.2015. sve aktivnosti vezane uz izvođenje sveučilišnoga studija Protestantska teologija odvijaju se isključivo na novoj lokaciji.

Točna adresa sada glasi ulica Ivana Lučića 1a, a zgrada je smještena između sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, te Filozofskog fakulteta.

Pogledajte lokaciju:
Share This