Telefon: 01 48 28 915/917, Faks: 01 48 28 916 teoloski-fakultet@tfmvi.hr

NAJAVA

12. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja organizira 12. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 11. listopada 2016. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 13. listopada 2016. na Sveučilištu u Rijeci. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Njemačka, a na Sajmu će sudjelovati više od 50 izlagača iz Hrvatske i 12 zemalja Europe i svijeta koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja predstavljaju se stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Posjetitelji Sajma u Zagrebu i Rijeci će moći na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i obrazovne programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako je izgledao prošlogodišnji Sajam možete vidjeti u priloženom videu, a više informacija o Sajmu možete pronaći na web stranici Stipendije.info  i na Facebook stranici Tražim stipendiju.

VAŽNE OBAVIJESTI

Od 1.9.2015. sve aktivnosti vezane uz izvođenje sveučilišnoga studija Protestantska teologija odvijaju se isključivo na novoj lokaciji.

Točna adresa sada glasi ulica Ivana Lučića 5-6, a zgrada je smještena između sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, te Filozofskog fakulteta.

Pogledajte lokaciju:

NOVOSTI!

U srijedu, 7.rujna 2016., je istekao rok za prijave za upis u preddiplomski studij Protestantska teologija u jesenskom roku za one kandidate koji se prijavljuju putem Nacionalnoga informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU). Kandidati stariji od 25 godina koji nisu polagali državnu maturu mogu se još prijaviti tijekom današnjeg dana (8. rujna 2016.)

Prijave za diplomski studij Protestantska teologija počinju 14. rujna 2016., a podsjećamo da je od ove akademske godine diplomski studij moguće upisati i kao izvanredni student/ica. Ukoliko niste sigurni možete li se prijaviti za upis, svakako nas kontaktirajte.

U nastavku pročitajte sve o uvjetima i pojedinostima upisa na oba studija.

Upisi – preddiplomski studij

Slobodna mjesta u jesenskom roku! Obavijest o jesenskom roku za upis u 1. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Protestantska teologija u akademskoj godini 2016./2017. Prijave se obavljaju putem internetske stranice http://www.postani-student.hr, odnosno prijavom...

read more

Upisi – diplomski studij

Upisi u diplomski studij Protestantska teologija! Sveučilište u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, Zagreb i Teološki fakultet Matija Vlačić Ilirik, Ivana Lučića 5-6, Zagreb raspisuju natječaj za upis na  diplomski studij Protestantska teologija (4 semestra), stječe se...

read more