Telefon: 01 48 28 915/917, Faks: 01 48 28 916 teoloski-fakultet@tfmvi.hr

NOVOSTI!

Uskoro kreću upisi u jesenskom upisnom roku u preddiplomski studij Protestantska teologija, kao i u diplomski studij Protestantska teologija.

Posebno želimo istaknuti činjenicu da je od akademske godine 2016./2017. diplomski studij moguće upisati i kao izvanredni student/ica.

U nastavku pročitajte sve o uvjetima i pojedinostima upisa.

Upisi – preddiplomski studij

Slobodna mjesta u jesenskom roku! Obavijest o jesenskom roku za upis u 1. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Protestantska teologija u akademskoj godini 2016./2017. Prijave se obavljaju putem internetske stranice http://www.postani-student.hr, odnosno prijavom...

read more

Upisi – diplomski studij

Upisi u diplomski studij Protestantska teologija! Sveučilište u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, Zagreb i Teološki fakultet Matija Vlačić Ilirik, Ivana Lučića 5-6, Zagreb raspisuju natječaj za upis na diplomski studij Protestantska teologija (4 semestra), stječe se...

read more

VAŽNE OBAVIJESTI

Od 1.9.2015. sve aktivnosti vezane uz izvođenje sveučilišnoga studija Protestantska teologija odvijaju se isključivo na novoj lokaciji.

Točna adresa sada glasi ulica Ivana Lučića 5-6, a zgrada je smještena između sjeverne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje, te Filozofskog fakulteta.

Pogledajte lokaciju: